Gevulde paprika
Gevulde paprika's met gehakt






Score:   2.93 / 5   
6443 bekeken en 1534 keer gestemd
Hits vandaag: 1

 

Ingrediƫnten voor Gevulde paprika's met gehakt Voor 4 personen


4 rode paprika's
500 gram gemengd gehakt (runder en varkensgehakt)
100 gram paneermeel
3 eieren
peper en zout
2 tomaten
____________advertentie______________
___________________________________


 

Bereiding van Gevulde paprika's met gehakt

We snijden het kopje van de paprika's en ontpitten ze.
In een grote kom mengen we het gehakt met de geklutste eieren en het paneermeel.
We kruiden flink met peper en zout en zorgen ervoor dat alles goed onder elkaar is gemengd.
Met het mengsel vullen we de paprika's op.
Vervolgens snijden we de tomaten in schijfjes en leggen deze in een beboterde ovenschaal.
Hierop zetten we de paprika's die we eerst nog insmeren met wat olijfolie.
In een voorverwarmde oven van 200°C braden we alles gedurende 35-40 minuten.
We serveren met schijfjes stokbrood die we eerst met wat kruidenboter een tweetal minuutjes in de hete oven roosteren.


Print dit recept Mail dit recept

 

Reacties

    Ann De Breucker schreef
    dag Ann en Nils, dit recept was heel lekker - een beetje anders gedaan 1 paprika - gevuld met gehakt - daarin 2 geklopte eieren -had geen paneermeel meer heb er dan 1 beschuit in gedaan- klein beetje olijfolie met gember - peper en zout - curry - origano - rozemarijn en koriander
    Gepost op 03-07-2011 20:59

Naam  
Email  
Bericht  
 

Toets de code van het bovenstaande plaatje in (niet hoofdlettergevoelig)