Champignonroomsaus
Champignonroomsaus






Score:   2.93 / 5   
6428 bekeken en 1584 keer gestemd
Hits vandaag: 0

 

Ingrediƫnten voor Champignonroomsaus Voor 4 personen


500 gram champignons
0,5 liter room
1 blokje rundsbouillon
peper en zout
sausbinder voor donkere sauzen
____________advertentie______________
___________________________________


 

Bereiding van Champignonroomsaus

Was en snij de champignons in blokjes of schijfjes. Fruit ze enkele minuten in een pan met bakboter. Voeg een halve liter room toe en laat de champignonroomsaus een minuutje inkoken.

Zet de champignonroomsaus op een lager vuur en voeg een blokje rundsbouillon toe. Kruid bij met peper en zout naar smaak en voeg tot slot enkele eetlepels sausbinder toe. Gebruik hiervoor maar de helft sausbinder aangegeven op de verpakking. Een champignonroomsaus mag best wat lopend zijn. Laat de saus tot slot al roerend indikken.

Serveer deze champignonroomsaus bij kip, biefstuk ... met frietjes, kroketten, aardappelpuree ...


Print dit recept Mail dit recept

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost

Naam  
Email  
Bericht  
 

Toets de code van het bovenstaande plaatje in (niet hoofdlettergevoelig)